ovaz-peste-noapte-cu-fructe

Ovaz Lasat Peste Noapte cu Fructe

Un mic dejun rapid si super sanatos perfect pentru diminetile agomerate. Partea buna la acest mod de preparare a terciului de ovaz, este ca fulgii isi pastreaza textura si nu isi pierd din valoarea nutritiva. Recomand si hidratarea semintelor de in (impreuna cu ovazul) peste noapte pentru a fi mai usor digerabile.
Nr. de portii: 2 portii

Ingrediente

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 1 cana lapte de orez, soia, migdale
  • 1 lingurita miere
  • 2 lingurite unt de arahide
  • 1 lingura seminte de dovleac coapte
  • 1 lingura fulgi de cocos
  • 1 lingura seminte de in
  • fructe de sezon

Instructiuni

  • ingrediente-ovaz-peste-noapte
  • Se adauga intr-un bol fulgii de ovaz, semintele de in si laptele, se amesteca bine, se acopera si se lasa in frigider peste noapte.
    ovaz-peste-noapte
  • Dimineata se scoate ovazul din frigider se adauga mierea si se amesteca. Daca e prea rece se poate lasa cateva minute sa ajunga la temperatura camerei.
  • Se imparte in 2 boluri si se adauga fructele proaspat taiate, untul de arahide, semintele de dovleac si fulgii de cocos.